Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
30 ezer ft felett ingyenes szállítás! 30 ezer ft felett ingyenes szállítás!

Vásárlási feltételek

1.    Az adatkezelő elérhetősége
Név: Uj István

Székhely cím: 4033 Debrecen Gábor Áron u. 58.

Levelezési cím: 4027 Debrecen, Füredi út 27.

Képviselő neve és telefonszáma: Uj István +36 30 621 7047

Email cím: sefvilag@gmail.com

2.    A kezelt személyes adatok köre
A felhasználóktól különböző szolgáltatások eléréséhez különböző személyes adatokat kérünk, az adattakarékosság elvét figyelembe véve. A jelen Adatvédelmi Tájékoztató kizárólag a weboldalt meglátogató természetes személyek adatainak kezelésére terjed ki, tekintettel arra, hogy személyes adatok kizárólag természetes személyek vonatkozásában értelmezhetőek.
Nem minősülnek személyes adatnak azok az anonim információk, amelyeket a személyes azonosíthatóság kizárásával gyűjt adatkezelő, és természetes személlyel nem hozhatóak kapcsolatba, illetve azok a demográfiai adatok sem minősülnek személyes adatnak, melyeket úgy gyűjt, hogy nem kapcsolja hozzá azokat azonosítható személyek személyes adataihoz, ezáltal nem állítható fel kapcsolat természetes személlyel.

Tételesen felsorolva a kezelt adatok köre a következők:

2.1    Érdeklődők
-    Név
-    Email cím
-    Telefonszám

2.2    Honlapon regisztrálók
-    név
-    felhasználónév
-    e-mail cím
-    telefonszám
-    postázási adatok
-    számlázási adatok

2.3    Webshopban vásárlók, online megrendelők
-    név
-    e-mail cím
-    telefonszám
-    számlázási név
-    számlázási cím
-    szállítási cím
-    megrendelés száma
-    bónusz pontok

2.4    Gyermekek

A termékeink és szolgáltatásaink nem 16 év alatti személyeknek szólak, és kérjük, hogy 16 év alatti személyek ne adjanak meg Személyes adatokat az Adatkezelő számára. Amennyiben a tudomásunkra jut, hogy 16 év alatti gyermektől személyes adatokat gyűjtöttünk be, a lehető leghamarabb megtesszük az adatok törléséhez szükséges lépéseket.

Megrendelés visszaigazolása

A webshop üzemeltetője, mint szolgáltató köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. A visszaigazolásnak tartalmaznia kell a fenti tájékoztatást. Ennek legegyszerűbben úgy tehetünk eleget, ha a megrendelést visszaigazoló e-mailhez csatoljuk az Általános Szerződési Feltételeket PDF formátumban.

Az oldal tetejére