Paraméterek
-Teljes hossz | 288 mm |
-Penge hossz | 138 mm |
-Penge anyag | AUS-8 |
-Penge keménység | 58-60 HRC |
-Markolat | G-10 |
Leírás
A Samura cég egy családi vállalkozásként indult 2003-ban, majd a szorgalomnak
és precizitásuknak köszönhetően hamarosan jelentős, piacerős céggé nőtte ki magát.
A gyártási folyamat 90%-a kézzel történik, amire máig büszke a Samura.
Késeiket kulináris szakemberek, Sushi szakácsok és hentesek egyaránt tesztelik
és céljuk, hogy mindenki számára, mindenféle vágási célokra igazán hatékony
és mutatós terméket kapjon a közönség!
A Samura egy feltörekvő modern gyártó, aki egykor az MCusta céggel együttműködve
gyártott, majd 2010-től saját márkanév alatt is gyárt. Többnyire AUS-8, AUS-10, VG-10
és többrétegű Damaszt acélokat használnak! A REPTILE késcsaládot az agyarak és a
karmok ihlették, ötvözve az állatias esztétikát a modern késkészítési technológiával!
Vélemények
Hasonló termékek
Hen & Rooster HRI057BG10
Cold Steel Kitchen Classic CS59KSCZ
A penge szívóssága és éltartóssága az edzésben rejlik! A Cold Steel kései ennek köszönhetik a fantasztikus éltartósságot! A strukturált gumi markolat még extrém körülmények között sem csúszik! Öröm vele a munka!
Cold Steel Commercial Series Chef szakácskés CS20VCBZ
Kasumi Dia Cross DC-800 Santoku
A santoku kés kiválóan alkalmas szeletelésre, aprításra! Univerzális konyhakés húsokhoz, halakhoz,
zöldségek szeleteléséhez, aprításához! A legtöbbet használt kés a Japán konyhában!
Professzionális Japán konyhakés!
Vosteed Stallion Chef kés
Samura BAMBOO SANTOKU CM.16 C670SBA094
Opinel INTEMPORA N°219 SANTOKU ALVEOLATO
A francia nyelvben az összes zsebkést opinelnek nevezik. Joseph 1909-ben választotta termékei védjegyéül a koronára felesküdő kezet.
Kasumi Dia Cross Zaku Giri DC-500
Nagyon jó ár-érték arányú japán szakácskés! Zöldségek feldolgozásához ideális konyhakés, szeleteléshez és aprításhoz! A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát! Professzionális Japán szakácskés!