KASUMI
Kasumi Dia Cross Utility DC-600
Közepes méretű általános konyhakés, zöldségek vágására és aprítására, ételek előkészítéséhez.
Ideális választás konyhai mindenes késnek! Professzionális Japán konyhakés!
Kasumi Dia Cross DC-300 Bread
Szuper kenyérszeletelő kés, amelynek a nagy kenyerek felszeletelése sem okoz gondot! Morzsa mentesen,
egyenletesen vág, vékony szeletek levágására is kiválóan alkalmas! Professzionális Japán konyhakés!
Kasumi Dia Cross Zaku Giri DC-500
Nagyon jó ár-érték arányú japán szakácskés! Zöldségek feldolgozásához ideális konyhakés, szeleteléshez és aprításhoz! A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát! Professzionális Japán szakácskés!
Kasumi Dia Cross DC-800 Santoku
A santoku kés kiválóan alkalmas szeletelésre, aprításra! Univerzális konyhakés húsokhoz, halakhoz,
zöldségek szeleteléséhez, aprításához! A legtöbbet használt kés a Japán konyhában!
Professzionális Japán konyhakés!
Kasumi Kasane SCS165B
Kiváló vágási teljesítménnyel rendelkezik, könnyű az újraélezése! Markolata kényelmes fogású, kimondottan női vagy kis méretű kezek számára a legideálisabb, cseresznyefából készült, mely könnyű és jól kiegyensúlyozott! Kiválóan alkalmas aprításra és szeletelésre, húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez is!