Paraméterek
-Teljes hossz | 260 mm |
-Penge hossz | 140 mm |
-Penge vastagság | 2 mm |
-Penge anyaga | Daido 1K6 High-Carbon |
-Penge keménység | 56-58 HRC |
-Markolat | Rozsdamentes Acél |
-Súly | 90 g |
-Made in Japan |
Leírás
A Kasumi kést a seki Japán sumikama evőeszközgyár gyártja. A Sumikama a legfejlettebb
anyagokból készült kések gyártására specializálódott, a legfejlettebb gyártási technikákkal
és nagyon magas színvonalú késeket gyárt. A Sumikama volt az első nagy japán késgyártó, aki
hajtogatott damaszkuszi acélt használt VG-10 mag köré tekerve, amelyet sok más gyártó is
megismételt. A Kasumi kések általában nagoyn kemények, a Rockwell-skálán meghaladják a 60-at.
A Kasumi Diacross sorozat kései elsősorban a higiéniát szem előtt tartva tervezték. Magas széntart-
almú molibdén-vanádium ötvezetű, rozsdamentes acélból készülnek teljes egészében. A kézzel élezett
kések tartósak és borotvaélesek. A markolat textúrált felülete megakadályozza, hogy a kéz megcsússzon
a felületén és elegáns megjelenést kölcsönöz a késnek. Nagyon jó ár-érték arányú japán szakácskés!
Vélemények
Hasonló termékek
Samura BAMBOO SANTOKU CM.16 C670SBA094
Samura BAMBOO CUOCO CM.20 C670SBA085
Kasumi Dia Cross Zaku Giri DC-500
Nagyon jó ár-érték arányú japán szakácskés! Zöldségek feldolgozásához ideális konyhakés, szeleteléshez és aprításhoz! A tompa hegy biztonságossá teszi a használatát! Professzionális Japán szakácskés!
Hen & Rooster HRI057BG10
Samura MO-V SMALL SANTOKU C/ALVEOLIC670SM0093
Cold Steel Kitchen Classic CS59KSCZ
A penge szívóssága és éltartóssága az edzésben rejlik! A Cold Steel kései ennek köszönhetik a fantasztikus éltartósságot! A strukturált gumi markolat még extrém körülmények között sem csúszik! Öröm vele a munka!